Omgeving Voorthuizen

De toeristische kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van privé sanitair, dus kamperen in luxe.

Camping The Hap zit in een gebied waar veel te beleven valt, voor zowel de rustzoekers als de actievelingen onder ons.

In de directe omgeving van de camping is al flink veel te doen. Wat dacht u van een flinke wandeling, fietstocht in de bossen of wellicht midgetgolfen op het Kieftveen.

Ook is het mogelijk om te gaan kanoën, surfen, duiken, vissen, waterfietsen of zwemmen op recreatiegebied Zeumeren. Een recreatieplas waar ook een waterskibaan aanwezig is, zelfs een overdekt speelparadijs voor jonge kinderen. De Randmeren vindt u ook op korte afstand, waar u als watersporter uw hart kunt ophalen.

In Voorthuizen vindt u diverse gezellige lunchrooms, goede restaurants, snackbars en café’s, zodat ook uw innerlijke mens niets te kort komt.

Dagje uit

Niets is leuker dan een dagje uit te gaan met vrienden, kinderen of de kleinkinderen. Ook hiervoor hoeft u niet ver uit de buurt. Zo kunt u in Apeldoorn de Apenheul bezoeken, de Koningin Juliana Toren. In Dronten vindt u Walibi World. In Harderwijk naar de kartbaan of bij voorbeeld naar het Dolfinarium.

Gouwe ouwe bezoeken? Ga dan naar het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum, het Pluimvee museum, Paleis het Loo of het Kröller Muller museum. Dit alles zit op een afstand van nog geen 20 kilometer.

Net even anders

Tja.. thuis naar de markt gaan is toch iets anders als in Voorthuizen of Barneveld. Zo kunt u in het zomerseizoen met ‘Bello’ of  “Brutus ” ons Voorthuizer treintje mee en bezoek eens de Oud Veluwse markten. Vergeet vooral uw klompen niet.

Feestjes

En… wij Voorthuizenaren houden best van een feestje. Kom en geniet mee van de gezellige kermis, braderie, bloemencorso of het loopfestijn.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

Camping The Hap logo
Camping The Hap
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01