Over ons

De toeristische kampeerplaatsen zijn allemaal voorzien van privé sanitair, dus kamperen in luxe.

The Hap is meer dan alleen een camping…..

Laten we eerst een korte uitleg geven over de naam. In de 30er jaren waren op de Veluwe veel angora konijnen fokkerijen, de wol werd van de konijnen geplukt en dan gebruikt voor kleding. Zo ook op het Kieftveen, het bedrijf deed veel zaken met Engeland en wilde graag een gemeenschappelijke naam. Dit werd THE HAP, dit is een afkorting voor : (the) HET Hollands Angora Park.

In 1938 nam onze opa J.J. de Gooijer een deel van landgoed The Hap over. Hoewel de fokkerij er niet meer was, was de naam nog wel bekend. Opa is begonnen met vacantieoord de Gooyer, maar omdat iedereen zich afvroeg waar hij nu heen verhuisd was, is de naam THE HAP weer aangenomen.

Van speelveld naar camping

In de loop der jaren kregen wij steeds weer de vraag of wij ook plaatsen voor toercaravans hadden, men had naar chalets gekeken en op ons park maar vroeg zich al of het wel zou bevallen. We zijn hier mee aan de slag gegaan.

Privé sanitair

Het speelveld werd opgehoogd en langzaam aan begonnen de ideëen te borrelen. Omdat we met een klein team werken was een toiletgebouw geen optie. Gelukkig zitten we in het GLAMPING tijdperk. Privé sanitair kwam dan ook snel ter sprake.

Nu ruim een jaar verder hebben we meerdere plaatsen met privé sanitair. Voor de echte rustzoeker die direct het bos in wil of het gemak wil hebben van een eigen sanitair gebouw. Voor de één om te kijken of het park ze bevalt voor de ander een mooie gelegenheid om op bezoek te gaan in ons prachtige Voorthuizen.


Kieftveen 13
3781 PP Voorthuizen

T 0342 47 18 28
M info@thehap.nl

Camping The Hap logo
Camping The Hap
Kvk 09027679
BTWnr NL 8046.48165.B01